discografia:      LEVY
50-luvulla Helsingin Eirassa syntyi venäläiseen emigranttiperheeseen tyttö, jonka jo hyvin tiedämme nimeltä. Tämä tyttö varttui Elviksen tahtiin, kunnes hieman isommaksi vartuttuaan alkoi kierrellä Suomea silloin kiertäneissä "Rock Show"-ryhmissä.

Vuonna 1971 Muska julkaisi oman singlen "Kirjoita Postikorttiin", joka nousi välittömästi hitiksi. Vuonna 1973 ilmestyi albumi, "Krokotiili Rock", joka varmisti Muskan aseman rokkinaisten kärjessä.

1974 -vuonna Muska osallistui Suomen Euroviisukarsintoihin Ykän kanssa kappaleella "Senhän Sanoo Järkikin" ja vuonna 1979 Euroviisu-karsintoihin Kirkan ja Annan kanssa laulaen kappaleen "Aikuiset Anteeksi Antaa". Vuonna 1990 Syksyn Sävel -kilpailussa kuultiin häneltä kappale "Pidä Kii" ja vuonna 1993 samoisissa kisoissa kappale "Pienet Suuret Pojat". Vuonna 2001 julkaistiin albumi "Paha Silmä" ja 2005 uusin albumi "Anna mulle aikaa".

70-luvulla Muska toimi laulamisen ohella myös promoottorina ja on tuonut Suomeen ensimmäistä kertaa esiintymään mm. Baccaran, Crazy Cavanin, Iggy Popin, Motorheadin jne. Euroopan kiertueita hän järjesti mm. Albert Kingille, Albert Collinsille, Stay Ray Vaughanille ja monille muille maailmantähdille.

Muska kiertää ahkerasti maata orkesterinsa kanssa ja hänen tulkintojaan voi kuulla myös monilla kokoelmalevyillä. Vierivä kivi ei sammaloidu, varsinkaan kun jyrättävää vielä riittää!

MUSKALTA ON MYÖS ILMESTYNYT TUPLA-KOKOELMA CD
"KROKOTIILIROCKISTA KAIPUUSEEN -
32 PIENTÄ JA SUURTA HITTIÄ 1971-2007"

LEVY ON MAHTAVA LÄPILEIKKAUS SUOMEN ENSIMMÄISEN NAISROKKARIN
URASTA. MUKANA TUTTUJEN BIISIEN LISÄKSI UUDET KAPPALEET "KAIPUU"
JA "JÄÄ" SEKÄ DUETTO KIRKAN KANSSA "KATSOMME TÄHTIÄ"